Etno Histeria 
Nastanitev

Nastanitev

 

BREZPLAČEN KAMP:

V neposredni bližini festivalskega prizorišča, v objemu narave, bo letos za vas pripravljen prostor za kampiranje. Šotore in ostalo opremo za kampiranje si priskrbite sami, mi pa vam ponujamo vodo in WC.

V kampu si lahko tudi kuhate, vendar ne smete uporabljati odprtega ognja. V vasi Gračišče je trgovina z mešanim blagom, na prizorišču festivala pa boste imeli možnost nabave hrane in pijače ter sadja in prigrizkov.

V okolišu je veliko izletniških točk, za osvežitev pa priporočamo le 20 minut oddaljeno slovensko obalo, ali pa ohladitev v reki Rižani, ki je iz Gračišča oddaljena le 5 minut.

 

BREZPLAČEN KAMP ZA MLADE DRUŽINE:

Kamp bo malo umaknjen od prizorišča festivala, tako da festivalsko dogajanje ne bo motilo spanca vaših malčkov. Prostor bo odlična priložnost za spoznavanje in spoprijateljevanje z ostalimi mladimi družinami ter skupne dejavnosti in izlete. Šotore in ostalo opremo za kampiranje si priskrbite sami, mi pa vam ponujamo vodo in WC.

V kampu si lahko tudi kuhate, vendar ne smete uporabljati odprtega ognja.

Zaradi morebitne vročine vas prosimo, da poskrbite za primerno zaščito pred soncem.


Obiskovalcem festivala sporočamo, da si morate zaradi omejenega prostora za kampiranje prostor nujno rezervirati preko spodnjega obrazca. V primeru vprašanj pišite na camp@festivalhisteria.com.

Dostop do vhoda na prizorišče in kamping prostora je urejen po poti skozi vas mimo INFO točke – Krajevnega doma in Z avtomobilom ni mogoč. Parkirajte na označenih parkiriščih in sledite usmerjevalnim tablam in govorečim drevesom, ki vas bodo usmerili na pravo pot. Prevoz opreme in večjih količin prtljage bo organiziran s festivalskim kombijem izpred INFO točke.


NASTANITVE V OKOLICI:

Hostel Ociski RAJ - http://www.hostel-ocizla.si/

Hostel XAXID - http://www.hostelxaxid.si/